Antikke Møbler Luno Møbler 9418

Loftslamper pendler glaskupler lampetter i teak.

Antikke møbler luno møbler 9418. Vil du købe via hjemmesiden se her. Der er almindeligvis tale om at en større mængde af indbo og effekter skal sælges og fjernes fra boligen. Flott antikk kontorstol fra slutten av 1800 tallet.

I tro og med dreibar høydejustering. Tiden fra efterkrigen og frem til 70 erne havde sin egen stil retro det var både møbler lamper og almindelige brugsvarer. Vi udfører opgaver for private samt til vores egen butik hvor vi altid har et stort udvalg af smukke gamle møbler.

Bredt udvalg af gamle antikke og retro møbler. På vores snedkerværksted afsyrer og restaurerer vi gamle antikke møbler. Vi har alt fra antikke bondemøbler retro møbler og interiør til nye lysekroner samt mange andre godbiter.

Der er samlet noget af dette på siden. Og som kunde hos os nyder du godt af mere end 40 års erfaring. Du kan hente dem selv eller få nogen til at gøre det for dig vi leverer desuden i hovedstadområdet og århus samt i byene langs motorvejen mellem kbh og århus.

1000 m et af sydjyllands største antiklagre. Da der findes et utal af forskellige hjemmesider indenfor salg af antikke møbler betyder det også at der for os kunder er meget at vælge imellem. Antika søger altid flere varer indenfor alle genrer af genbrug retro antik design vintage og kuriositeter.

Vi fokuserer for tiden på all retro møbler og interiør fra 60 tallet blant annet teak palisander og eik. Møbler og store ting kan ikke sendes men vi stiller gerne til side til du kan hente dem indenfor rimelig frist ca. Skåle og fade i teaktræ plastik og andre materialer.

Vi har norges største utvalg av retro møbler utstilt i ett og samme sted i butikklokalet vårt. Selskap fra slutten. Brug søgefunktionen i højre hjørne.

9 17 gerne efter aftale for at sikre at butikken er åbent.