Antikke Møblerluno Møbler 9418

Bredt udvalg af gamle antikke og retro møbler.

Antikke møblerluno møbler 9418. Flott antikk kontorstol fra slutten av 1800 tallet. I tro og med dreibar høydejustering. Tiden fra efterkrigen og frem til 70 erne havde sin egen stil retro det var både møbler lamper og almindelige brugsvarer.

Der er samlet noget af dette på siden. Og som kunde hos os nyder du godt af mere end 40 års erfaring. Stort set alle de varer som antika handler med stammer fra opkøb og rydning af dødsboer samt restboer ved flytning til plejehjem eller mindre bolig.

Der er almindeligvis tale om at en større mængde af indbo og effekter skal sælges og fjernes fra boligen. Vil du købe via hjemmesiden se her. Antika søger altid flere varer indenfor alle genrer af genbrug retro antik design vintage og kuriositeter.

Selskap fra slutten. Loftslamper pendler glaskupler lampetter i teak. 9 17 gerne efter aftale for at sikre at butikken er åbent.

Skåle og fade i teaktræ plastik og andre materialer. En hel anden fordel ved online shopping af antikke møbler og en meget vigtig fordel er at de online priser ofte er meget attraktive. Vi udfører opgaver for private samt til vores egen butik hvor vi altid har et stort udvalg af smukke gamle møbler.

Brug søgefunktionen i højre hjørne.